Thermo Heizung, dé installateur van uw centrale verwarming
in Ranst en Antwerpen!

VRAAG UW GRATIS OFFERTE !

Vakman in alle soorten verwarming

Installatiebedrijf Thermo Heizung is uw doorgewinterde specialist in de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming overal in Ranst en Antwerpen. Denkt u aan een zonneboiler, elektrische of andere boiler? Een energiebesparende condensatieketel op gas of mazout met een maximum aan rendement om uw oude CV-ketel te vervangen? Een aanpassing van uw bestaand leidingennet?
Extra radiatoren laten bij plaatsen? Of wenst u een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie in uw nieuwbouw of renovatieproject? Thermo Heizung kan u helpen!

Groothandel, installatie en onderhoud bij particulieren en bedrijven

Thermo Heizung komt over de vloer bij particulieren en bedrijven. Verwarming heeft na een halve eeuw vakmanschap geen geheimen meer ons. We volgen bovendien de laatste nieuwe technieken op de voet, zodat we u steeds de beste verwarmingsoplossing op maat kunnen aanreiken. Thermo Heizung is groothandel in centrale verwarming, maar verkoopt ook centrale verwarmingsinstallaties aan particulieren en doe-het-zelvers aan interessante groothandelsprijzen.

Topkwaliteit in verwarming

Thermo Heizung vertrouwt op de duurzame kwaliteit van gasstookketels en zuinige condensatieketels van Vaillant, Buderus, Junkers en andere toplabels. Maar ook voor radiatoren of convectoren, vloerverwarming, mazoutinstallaties en branders van merken als Riello en Weishaupt kunt u bij ons terecht.

U denkt aan een zonneboiler? Dan staan wij u graag bij met gespecialiseerd advies op maat.
Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een zonneboiler in Ranst of Antwerpen.